четвртак, 20. октобар 2011.

sex12 Trikovi koji će produžiti muški orgazam šest puta

Uzmemo li u obzir da muški orgazam u proseku traje pet sekundi vaše će partnere, a i vas oduševiti podatak da je uz prave pokrete, malo ljubakanja i tri hormona taj isti orgazam moguće produžiti na trideset sekundi. Kako? Čitajte dalje?
Istraživanja su pokazala kako je produženi orgazam moguć, piše časopis Cosmopolitan i dodaje kako je metoda ustvari samo produžena predigra. S malo truda, dakle vaš partner će umjžesto 5 uživati 30 sekundi, dakle šest puta više.Vredi pokušati, zar ne?
Odlučite li se pokušati dovoljno je slediti tri koraka: potaknuti prljave misli, mučiti ga dodirima i primeniti stani-kreni trik.
Kako bi potaknuli njegove prljave misli sa zavođenjem započnite odmah nakon buđenja, šapućite mu na uvo bezobrazne reči, dajte mu naslutiti šta će mu se dogoditi taj dan i pokažite mu početak striptiza koji ćete samo za njega otplesati po povratku s posla. Tako će imati o čemu razmišljati celi dan, a kako bi bili sigurni da to radi podsetite ga snimkom na kojoj uzdišete od želje za njim i jako seksi e-mail porukom. U ovom delu rade hormone testosteron i dopamin.
Kada se konačno dokopate spavaće sobe ili nekog drugog mesta na kojem volite voditi ljubav izludite ga prstima, usnama i grudima. Hormonima se pridružuje oksitocin koji u kombinaciji s testosteronom i dopaminom pojačava uživanje. Ne zaboravite kako vaš put prema partnerovim genitalijama mora trajati što duže. To će pojačati užitak!
I na kraju da bi orgazam uistinu potrajao 30 sekundi ili za početak barem duže od 6 sekundi odigrajte igru kreni-stani-kreni-stani koja će pojačati uzbuđenje. Taj postupak ponovite barem tri puta, ali ne zaboravite stati kada se partner približi vrhuncu.

Нема коментара:

Постави коментар