недеља, 30. октобар 2011.

Kad bi poznate licnosti bile debele


Jennifer Love Hewitt

Hilary Duff
Milla Jovovich

Jessica Alba

Paris Hilton

Desperate Housewives

Daniel Craig

Megan Fox

P!NK

Reese Witherspoon

Olsen twins

Victoria Beckham


Crnogorac VS Banka




Uđe Crnogorac u banku grada New Yorka u potrazi službenika za pozajmice. Kaže mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i želi pozajmicu od $5,000.
Službenik mu odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa Crnogorac izvadi ključeve svog novog Rolls Roycea parkiranog na ulici ispred banke. Ljudi sve provere, i banka se složi da uzme auto kao garanciju za pozajmicu.
Predsednik banke i njegovi zaposleni su se svi dobro nasmejali na račun Crnogorca jer je iskoristio svoj $250,000 vrijedni Rolls kao garanciju za pozajmicu od $5,000. Zatim zaposlenik banke odveze Rolls u bankinu podzemnu garažu i parkira ga tamo. Dvije nedelje kasnije, Crnogorac se vrati, isplati dug, i još plati naknadu od $15,41.
Službenik mu kaže, "Gospodine, jako smo srećni što smo poslovali s Vama, i ova je transakcija protekla vrlo glatko, ali smo malo zbunjeni.
Dok ste bili odsutni, proverili smo vas, te smo saznali da ste multimilioner. Ono što nas zbunjuje je, zašto ste se mučili sa pozajmljivanjem $5,000?"
Crnogorac odgovori:
"A gde bih drugo u New Yorku mogao da parkiram svoj auto na dve nedelje za samo $15.41!

Tetovaze na cudnim mestima


Nice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice TattoosNice Tattoos

Seksom protiv bolova


sex25 Seks je najbolji lek protiv bolova
Ako niste znali seks je jedan od najjačih i najboljih prirodnih lekova protiv bolova. Istraživanje sprovedeno na uzorku žena i muškaraca je pokazalo kako osobe koje pate od akutnih bolova poput glavobolje ili zubobolje svoju nelagodu mogu značajno ublažiti seksualnim odnosom.
Stres koji prikupljamo tokom radnog dana može itekako naštetiti našem zdravlju i uzrokovati glavobolju.
No postoji lek koji rešava sve akutne bolove, a reč je o seksu i seksualnim fantazijama.
Naime, istraživanje je pokazalo kako se akutni bolovi poput glavobolje ili zubobolje mogu rešiti seksualnim odnosom.
Naime, pozitivne misli izazvane osećajem ugode tokom seksa značajno smanjuju osećaj boli, ali isto tako opuštaju telo i oslobađaju od stresa.
Zato kada vas zaboli glava ne bežite od partnera i ne izmišljajte prazna izvinjenja već se prepustite uživanju koji leči sve probleme.
Izvor:idividi.com.mk
Sviđa ti se se ova vest? Udri po lajku!

среда, 26. октобар 2011.

Sta kupiti za milion dolara


Imate par miliona dolara viska a ne znate gde da ih potrosite? Mozda ce vam kratak osvrt na najekskluzivnije i najskuplje stvari na svetu pomoci da donesete odluku...

Apple iPhone 3G Kings Button - 2,5 miliona dolara
Ovaj model ima 32GB interne memorije a napravljen je od zutog, belog i roze zlata i ukrasen sa 138 dijamanata. Umesto klasicnih tipki napravljenih od plastike, kod ovog modela je taj materijal zamenjen sestokaratnim dijamantima.

iPad 2 Zlatno izdanje - 8 miliona dolara
Pogledajmo koji su sve materijali korisceni za stvaranje ovog ultraluksuznog tableta: 16-karatni dijamanti, pojedinacni dijamanti od 8,5 karata, 2 kilograma 24-karatnog zlata, 57 grama 65 miliona godina starih kostiju tiranosaurusa reksa i 75 miliona godina star amolit, najredji dragi kamen na svetu.

Zlatni Tata Nano - 4,6 miliona dolara
Ovaj automobil prekriven je sa cak 80 kilograma 22-karatnog zlata, 15 kilograma srebra i 10.000 dragog i poludragog kamenja poput bisera, smaragda i rubina.

Ginza Tanaka rucna torba - 1,6 miliona dolara
Platinasta torba japanskog dizajnera nakita Ginza Tanake optocena je sa 2.182 dijamanta ukupne tezine 208 karata. Remeni sa ove torbe se mogu skinuti i nositi kao ogrlica ili narukvica. Takodje poseduje i osmokaratni dijamant koji se moze nositi posebno kao bros.

Aura Dijamante - 1,3 miliona dolara
Ovo superluksuzno penkalo napravljeno je od platine i ukraseno sa vise od 30 karata dijamanata.

Dijamantski kornet - 1 milion dolara
Ovaj dijamantski kornet napravljen je za firmu "Bruster's Real Ice Cream" i sastoji se od 20 unci belog i zutog zlata i 548 dijamanata.

Papuce Herija Vinstona - 3 miliona dolara
Ove papuce ukrasene su sa 4.600 rubina ukupne tezine 1.350 karata kao i 50-karatnim dijamantima, a kreatoru Havijeru Bareri je trebalo vise od dva meseca da ih napravi. Proizvedene 1989. godine, najskuplja obuca na svetu bila je u prodaji do 2000. godine.

Bugati Vejron Supersport - 2,4 miliona dolara
Ovo je daleko najskuplji legalan ulicni automobil dostupan na trzistu - "osnovni" Vejron kosta oko 1,7 miliona. Ubrzava od 0-100 za neverovatnih 2,5 sekundi a maksimalna brzina mu je 430 km/h.

Azijski Fender Stratokaster - 2,7 miliona dolara
Ova gitara je prodata na aukciji u Kataru 2005. godine, a sav prihod je bio namenjen zrtvama cunamija. Gitara je potpisana od strane Mika Dzegera, Kita Ricardsa, Erika Kleptona, Brajan Meja, Dzimija Pejdza, Dejvida Gilmora, Jef beka, Pita Taunsenda, Marka Knopfera, Reja Dejvisa, Lijama Galagera, Ronija Vuda, Angusa i Malkoma Janga, Pola Mekartija, Stinga, Ricija Blekmura i Brajana Adamsa. Kupila ju je kraljevska porodica za 1 milion koji je doniran u dobrotvorne svrhe. Gitara je kasnije opet prodata za 2,7 miliona i opet je sav novac otisao u humanitarne svrhe.

Olimpik Australis - Kraljica svih dragulja - 2 miliona dolara
Olimpik Australis je najvredniji dragulj opala na svetu. Ovaj dragi kamen je takodje i najveci i najtezi na svetu sa tezinom od 17.000 karata (3.450 grama), duzinom 280 mm, visinom 120 i sirinom od 115 milimetara. Ono sto je kod ovog dragulja izvanredno je to da je sacinjen od 99% pravog opala, sa svega 1% necistoce.

Sviđa ti se se ova vest? Udri po lajku!

понедељак, 24. октобар 2011.

Varljiva sminka


Ta podla, bezobrazna, nevaljala šminka. Živi za prevaru na višem nivou.
Sviđa ti se se ova vest? Udri po lajku!