уторак, 8. новембар 2011.

Sledeća super-jahta




Ovo će biti sledeća super-jahta i po svemu sudeći će predstavljati hit medju jahtama kao i na okeanu.Super jahta koja se isporučuje sa svojim mini vulkanom i tropskim ostrvom.Jahta "Tropical island Paradise" ( Tropsko rajsko ostrvo) je dizajnirana od strane britanskih brodograditelja "Yacht Island Design", iz Derbija firme Derbyshire.


Ova neobična jahta je duga oko 90 metara poseduje svoj visok vulkan sa kaskadnim slapom koji se sliva u bazen
Na zadnjem delu jahte nalazi se platforma za sletanje helikoptera kao i ogromni rekreacijski deo sa nekoliko mini ostrva koji imaju ležaljke,jet ski kajake,i brodic.
Director Rob McPherson je rekao: "izgled jahte je dizajniran kako bi ostavio utisak vulkanskog ostrva,a opet jahta je zadržala savremeni izgled"


Super-jahta sa vulkanom je dizajnira je tako da na svom centralnom delu podseća i izgleda kao osamljeno rajsko ostrvo s elementima ostrva kao što su na Karibima,Indijskom okeanu ili ostrvima Polinezije.I naravno na sredini jahte je ogroman rajski bazen sa neizostavnim palmama i plažom.Ova zanimljiva i neobična cool jahta ima sve predispozicije da bude veliki tržišni hit.

Jahta "Tropsko rajsko ostrvo" može ugostiti do 10 gostiju a njena najveća brzina je 15 čvorova.Budući vlasnici kada im dosadi kupanje u bazenu s rajskim ostrvom uvek mogu isploviti na okeanska prostranstva.

Dok unutrašnjost super jahte čini pod kupolom vulkana se nalazi bioskop,bibilioteka,soba za igru,teretana,spa i VIP apartmani kojise protežu celom dužinom jahte.
Da napomenemo Iz firme Derbyshire takodje je izašla i super jahta "ulice Monaka".Za sada Jahta "Tropical island Paradise" još nije ponudjena tržištu jahti tako da joj se cena još uvek ne zna.

Нема коментара:

Постави коментар